середа, 23 січня 2013 р.

Найменьші собачки у світі







Це Мейсі та Бу-бу!
Дуже милі, чи не так?
Одна з Польщі інша з Америки...








У місті Яроцин, Польща, живе тер'єр невизначеної породи по кличці Мейсі. Господиня тварини Ганна Похль (Anna Pohl) розповідає, що при народженні щеня важив всього 45 грам. Зараз Мейсі кілька місяців, розмір її тіла становить 12 см в довжину і 7 см у висоту. Ветеринари вважають, що вона навряд чи серйозно збільшиться в розмірах, але подавати заяву в Книгу рекордів Гіннесса поки ще рано - за правилами, собаці має бути не менше року.





   Володарем зареєстрованого рекорду вважається чіхуахуа Бу-Бу, її зріст 10,1 см, довжина 16 сантиметрів. Вага собаки 680 грам. Чихуахуа з округу Колумбії (Кентукі, США). Зараз Бу Бу вже п'ять років. Вона живе у своєї господині Лани Елсвік (Lana Elswick), професійної заводчиця породи чихуахуа. За словами Лани, про те, що Бу Бу буде особливою собачкою, вона зрозуміла вже при її народженні.
  Бу Бу з'явилася на світ дуже маленькою, величиною всього лише з великий палець руки і її доводилося годувати кожні дві години з піпетки. Зараз же, за словами господині, Бу Бу незважаючи на те, що вона просто крихітна, охороняє свою господиню не гірше великої собаки.






Немає коментарів:

Дописати коментар