четвер, 24 січня 2013 р.

Українець винайшов шоколадні цукерки для схуднення


     Тепер спалювати жири можна, не відмовляючи собі в солодощах.
     Педагог Луганського національного університету імені Тараса Шевченка придумав три види шоколадних цукерок, які допомагають організму спалювати зайві калорії.
     Споживач може вибирати між цукерками «Імпульс», «Драйв» і «Енергія спорту» відповідно до виду спорту, якому він віддає перевагу.
Цукерки, що спалюють калорії, вже перевірили на українських спортсменах. За заявою представників олімпійської збірної України з гандболу, їх спортивні показники змінилися в кращу сторону.
      Діяльний викладач вже встиг випустити цукерки в продаж, хоча його науковий винахід поки що не отримало схвалення учених. Ціна маленької коробочки шоколадних цукерок, що допомагають скинути вагу, - більше 10 доларів.
      Якщо винахід отримає високу оцінку вчених, експерти в дієтології стверджують, що педагога Луганського університету очікує Нобелівська премія.
Що входить до складу цукерок, винахідник зберігає в таємниці, хоча відомо, що в них входить курага, горіхи і родзинки.
      Лікарі і фахівці в області дієтології, з недовірою ставляться до нових цукеркам. Вони кажуть, що на нинішній день немає навіть препаратів, які могли б спалювати калорії і жири, не кажучи вже про ласощі.
      Лікарів підтримують і деякі спортсмени, які вважають винахід цукерок, що спалюють калорії, лише піар-ходом.

Немає коментарів:

Дописати коментар